Reminder uitnodiging Kennisbijeenkomst
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Reminder uitnodiging Kennisbijeenkomst
7 december
 
 

Het Kenniscentrum Events organiseert in samenwerking met Sportplein Groningen een gratis kennisbijeenkomst over ‘vernieuwing van het businessmodel van uw evenement'. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Datum:                7 december 2016
Locatie:              TT-circuit Assen, Goldclub
Tijd:                    19.30 - 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) 

De bijeenkomst staat in het teken van vernieuwende businessmodellen voor evenementen. Martijn Kemper zal de aanwezigen op een interactieve manier meenemen in de achtergronden en mogelijkheden tot vernieuwing van bestaande businessmodellen. Een businessmodel bestaat uit de manier waarop uw evenement waarde creëert, levert en ten gelde maakt. Veel evenementen leveren waarde aan deelnemers, bezoekers, maar ook sponsoren, maatschappelijke partners of de lokale gemeenschap. Als binnen het betaande businessmodel weinig groei of verbetering meer mogelijk is, dan is het zaak te zoeken naar nieuwe mogelijkheden, partnerships en verdienmodellen.


Uitgangspunt deze avond is het eigen businessmodel van het evenement dat u vertegenwoordigd. Tijdens de bijeenkomst gaan we eerst een analyse maken van het huidige businessmodel en de waarde die uw evenement toevoegt. Daarna gaan wij met elkaar in kleine stappen op zoek naar vernieuwde businessmogelijkheden voor uw evenement.

Wie is Martin Kamper?
Martijn Kamper (MSc) is bij HAN Sport en Bewegen, onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, werkzaam als senior docent/onderzoeker voor het expertise team Sports Economics & Strategic Sportmanagement. Binnen dit team coördineert hij het minorprogramma Sport Tourism Event Management en doceert hij aan de opleiding Sportkunde op gebied van Sporteconomie, Tourism & Eventmanagement, onderzoek en organisatiekunde in relatie tot sport. Hij adviseert binnen het HAN Seneca Sporteconomie label tevens (non-profit)organisaties en gemeentelijke overheden op gebied van evenementenmanagement over onder andere economische impact en maatschappelijke spin-off. Recente voorbeelden hiervan zijn onder andere de gemeentelijke Lingewaal en golfevent KLM Open, Giro Gelderland onderzoek en samenwerking binnen de wielerevenementen. Voor meer informatie: Martijn.kamper@han.nl
 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst tot maandag 5 december door een e-mail te sturen naar info@kenniscentrumevents.nl
Graag bij uw aanmelding vermelden met hoeveel mensen u komt en welk evenement u vertegenwoordigd.
 

Met vriendelijke groeten,
Kenniscentrum Events en Sportplein Groningen

Mieke Zijl & Hans Slender

 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen