Reminder uitn. Groninger Sportverkiezing 2016
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Reminder uitn. Groninger Sportverkiezing 2016
23 maart 2017
 
 
 
Wie worden de Groninger Sporters van 2016?
 

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld:
Graag nodigen we u uit voor de Groninger Sportverkiezing 2016 op donderdag 23 maart a.s. in MartiniPlaza in Groningen. U bent welkom vanaf 15.45 uur. Het programma start om 16.15 uur en duurt tot ca. 17.30 uur. Na afloop is er een borrel.

Tijdens de Groninger Sportverkiezing 2016 staat het uitreiken van de provinciale sportprijzen en het eren van onze sporters centraal. In een gevarieerd programma presenteren wij:

- Sporter 2016
- Sportploeg 2016
- Sporttalent 2016
- Provinciale Sportprijs 2016 

Aansluitend op het officiële gedeelte is er een borrel, waar gelegenheid is om op informele wijze (top)sporters, partners en vertegenwoordigers van sportorganisaties, het bedrijfsleven en overheden te ontmoeten.

Aanmelden
Wij vragen u vriendelijk om u uiterlijk 17 maart voor de Sportverkiezing 2016 aan te melden. Dit kan via deze link. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, VOL = VOL. Na aanmelding ontvangt u ongeveer een week van te voren een bevestigingsmail met een e-ticket. U wordt verzocht dit e-ticket mee te nemen op 23 maart.

Stem nu op uw favoriete Groninger sporter(s)
Voor de verkiezing van Sporter en Sportploeg van 2016 kunt u hier uw stem uitbrengen.

Sportcongres Noord-Nederland
Tevens attenderen we u erop dat voorafgaand aan de Groninger Sportverkiezing het Sportcongres Noord-Nederland in MartiniPlaza wordt georganiseerd door Legendary Lanes. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.


Sportplein Groningen

 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen