Regiobijeenkomst fitnesscentra
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Regiobijeenkomst fitnesscentra
15 en 23 november 2018
 
 
Buitengewoon bewegen?! Heb jij al beweegaanbod in de ‘openbare ruimte’?
 

Inspiratiebijeenkomst voor fitnesscentra op 15 of 23 november in Hoogezand of Vlagtwedde.

Steeds meer gemeenten zetten in op het creëren van beweegmogelijkheden in de openbare ruimte: gratis laagdrempelig bewegen voor iedereen! Dit lijkt in 1ste instantie misschien concurrentie voor uw centrum, maar er zijn vele voorbeelden van situaties waarin fitnesscentra de kans gegrepen hebben om een win- win situatie te creëren. Daarnaast zijn er vele initiatieven die inzetten op het creëren van laagdrempelig aanbod in de openbare ruimte, voor doelgroepen die wellicht niet naar een fitnesscentrum zullen gaan. Een recent concreet voorbeeld hiervan is de opleiding tot FitStap coach die is opgezet door de wandelbond.

Tijdens de bijeenkomst zullen er een aantal voorbeelden gegeven worden van fitnesscentra die momenteel  al mooie successen behalen met aanbod in de openbare ruimte. De nadruk ligt vooral op hoe zij dit hebben aangepakt en hoe ze tot succes zijn gekomen. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over de aanpak en op welke manier verbindingen tot stand gebracht kunnen worden.

NL Actief (Brancheorganisatie, voormalig Fitvak) en Sportplein Groningen (netwerkorganisatie rondom sport en bewegen) nodigen u graag uit voor deze inspirerende middag ‘Bewegen in de openbare ruimte’.

Klik hier voor meer informatie over het programma en om aan te melden.

 
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen