Reminder ‘vrijwilligers goed geregeld!’
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Reminder ‘vrijwilligers goed geregeld!’
5 april 2017
 
 

Sportplein Groningen organiseert in samenwerking met de Healthy Ageing Tour een gratis bijeenkomst met als thema ‘vrijwilligers goed geregeld’. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Voor wie: sportverenigingen, vrijwilligersorganisaties,  zorginstellingen en andere belangstellenden
Datum: woensdag 5 april
Locatie: Grijpskerk (nadere informatie volgt)
Tijd: 17.00 – 21.00 uur (inclusief soep en broodje)

 
Inhoud
 

De Healthy Ageing Tour is een UCI-etappewedstrijd voor vrouwen. De wedstrijd bestaat uit zes etappes door de provincie Groningen, verreden over vijf dagen. De Healthy Ageing Tour omhelst echter nog meer. Gedurende het hele jaar zijn er allerlei randactiviteiten onder de noemer Healthy Ageing Tourkaravaan. Meer info? Kijk dan eens op https://www.hannn.eu/healthy-ageing-tour

Bovenstaand bericht laat zien wat de Healthy Ageing Tour is. Tijdens een dergelijk evenement zijn vrijwilligers onmisbaar maar ook tijdens het wekelijkse beweegaanbod kan men niet zonder vrijwilligers. Maar hoe zit dat eigenlijk bij vrijwilligers? Waarvoor is een vrijwilliger verzekerd en hoeveel vergoeding mag je de vrijwilliger geven? Vraagstukken die centraal staan bij deze inspiratiesessie. We starten de bijeenkomst met een bezoek aan het evenement waarna we na een kleine maaltijd starten met het inhoudelijke programma. Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimschoots de gelegenheid te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie over het programma en om aan te melden. Dit kan tot maandag 3 april.

 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen